2017. szeptember 22., péntek

Székelyudvarhelyen 3 helyszínen vetélkedtek a diákok

A rendezvényen 42 gyermek vettek részt, 40-en a Tamási Áron Gimnáziumból, és 2-en a Református Diákotthonból. A létszám 14 család létrejöttét eredményezte. A vetélkedőre 12 órától került sor a VII. osztály tantermében, majd az iskola udvarán és a Fizika laborban.
A szervezésben és lebonyolításban oroszlánrészt vállalt Dénes Boglárka, Csomor Krisztina, Molnos Enikő, Bíró Beáta és Balázs Dorottya, a Gimnázium XI.C osztályának tanulói.
A díjakat a Ferences-rendi nővérek biztosították, így nemcsak a nyertesek részesültek ajándékban, hanem minden résztvevő.
A vetélkedő a családok kisorsolásával kezdődött, majd a 14 család bemutatkozásával és himnusza feléneklésével folytatódott.
A gyerekek többsége jól felkészült a versenyre, így kellemes, hangulatos délután volt, ahol mindenki legjobb tudása szerint segítette a "családját". A gyakorlati próbák jó hangulatban teltek, a gyermekek felszabadultan nevettek, nagyon élvezték a mozgásos próbákat. A zsákban futás próbáját az iskola udvarán rendeztük meg két fordulóban. A tojásfogára is az udvaron került sor.
A „legyen ön is nagycsaládos” rész a fizikumban lett megtartva.
 
Mindenki kapott emléklapot is az ajándékon kívül.
Helyezések:
I.                    „Király-csapat” család
II.                  „Húszat egy csapásra” család
III.                „Pillangók” család
 

Bekő Melinda Erzsébet

szervező

Utolsó frissítés ebben a menüpontban: 2011-03-01